Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρητικός αγοράζει νησί στην… Καραϊβική

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Για ένα μήνα παρέα με δύο φίλους του ταξίδευαν με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος για να μπορέσει να μελετήσει την ευρύτερη περιοχή και να βρει αυτό που έψαχνε.

Ιδιοκτήτης ενός μικρού νησιού στην Καραϊβική έγινε πρόσφατα γνωστός επιχειρηματίας από το Ηράκλειο, ο οποίος δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τουρισμό, όπως και οι άνθρωποι της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ, για ένα μήνα παρέα με δύο φίλους του ταξίδευαν με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος για να μπορέσει να μελετήσει την ευρύτερη περιοχή και να βρει αυτό που έψαχνε.

Μετά από έρευνες πολλών εβδομάδων και αρκετές συζητήσεις κατέληξε πρόσφατα στο νησί που ήταν προς πώληση αλλά είχε και τις προδιαγραφές που ήθελε για το σχέδιό του να δημιουργήσει εκεί μια ξενοδοχειακή μονάδα.

Το όλο εγχείρημα, εάν δεν υπάρξουν απρόοπτα, θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με άνθρωπο τού τουρισμού που κατάγεται από εκεί και γνωρίζει την τουριστική αγορά της Καραϊβικής.

Στο νησί υπάρχει ήδη μια μονάδα η οποία όμως έχει καταστραφεί από τυφώνα και χρειάζεται πλήρη ανακαίνιση και αναμόρφωση.

Πηγή: Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση anek
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap