Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρητικός 106 ετών, σωστός λεβέντης, κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένας υπεραιωνόβιος Κρητικός, ο κ. Αντώνης που βρίσκεται ήδη στα 106 χρόνια ζωής και είναι τρόφιμος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, ήταν ο πρώτος ηλικιωμένος που έλαβε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.
Σχετικό βίντεο μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος βρέθηκε δίπλα στον ηλικιωμένο κατά την όλη διαδικασία.
Όπως σχολίασε ο κ. Σημανδηράκης: «Ο κ. Αντώνης, στα 106 χρόνια του, είμαστε σίγουροι ότι έχει ζήσει και έχει δει πολλά. Σήμερα, ήταν ο πρώτος από τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, που εμβολιάστηκε κατά της πανδημίας Covid-19, στέλνοντας σε όλους μας το μήνυμα της αισιοδοξίας με την δύναμη της ψυχής του.»
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version