Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Οι Κρητικοί «Μένουν Σπίτι» και παίζουν… τάβλι! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μετά το αρχικό “στρίμωγμα” και τη “γκρίνια” που προκάλεσε το πρωτόγνωρο “Μένουμε Σπίτι” στους περισσότερους Έλληνες, οι περισσότεροι φαίνεται πως αρχίζουν να το αποδέχονται την απαραίτητη “καραντίνα”, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς και εξάπλωσης του κοροναϊού.

Πολλοί μάλιστα έχουν βρει πολλούς δημιουργικούς τρόπους για να “σκοτώνουν” τις ώρες τους στο σπίτι, ενώ πάντα υπάρχουν και εκείνοι που πολεμούν το… κακό, με όπλο το χιούμορ τους, όπως ανέδειξε το zarpanews.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δύο Κρητικοί του απολαυστικού video που μένοντας σπίτι, “περνάνε” μέσα από μια  παρτίδα τάβλι το δικό τους μήνυμα στους συμπολίτες μας. “Εν κυκλοφορούμε άσκοπα και δεν συμώνουμε ο γης τ’ αλλού (δεν πλησιάζουμε ο ένας τον άλλο).

 

Σενάριο: Σκηνοθεσία-Παραγωγή: Αλέξανδρος Χατζηπαναγιώτης

Έπαιξαν: Δομήνικος Ταβερναράκης,  Κωνσταντίνος Φραντζεσκάκης

Κάμερα: Στέφανος Ματεντζόγλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version