Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρητικιά γιαγιά 107 ετών συνάντησε την 93χρονη «μικρή» της αδελφή | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

giagiades-aderfes-kriti
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η γιαγιά Μελανθία είναι 107 ετών και η γηραιότερη μαντιναδολόγος της Κρήτης. Η αδελφή της Ευθυμία, η «μικρή» της οικογένειας, 93. Οι δύο αδελφές εδώ και πολλά χρόνια ζουν σε διαφορετικά χωριά.

Η κυρία Μελανθία στο Μαγαρικάρι και η αδελφή της στη Φανερωμένη. Πριν από λίγες ημέρες ο εγγονός της Ευθυμίας αποφάσισε να πάει τη γιαγιά του να δει την αδελφή της. Η συγκίνηση των δύο γυναικών μεγάλη.

Οι δύο αδελφές, 93 και 107 ετών, συναντήθηκαν σε χωριό της Κρήτης. Θυμήθηκαν τα παλιά, γέλασαν και η μεγαλύτερη αδελφή είπε στη μικρότερη αδελφή της, στα παιδιά, τα εγγόνια τους και στα δισέγγονά τους μια από τις αγαπημένες της μαντινάδες.

 

Η τρίτη αδελφή της οικογένειας στην Κρήτη ζει και είναι 102 ετών

Μικρή λεπτομέρεια. Από τη συνάντηση έλειπε η τρίτη αδελφή, η Ανδρονίκη, ηλικίας 102 ετών, η οποία ζει επίσης στη Φανερωμένη. Οι συγγενείς τους υποσχέθηκαν στις γλυκές γιαγιάδες ότι του χρόνου θα συναντηθούν και οι τρεις αδελφές.

Η ηλικία και των τριών μαζί σήμερα είναι 302 έτη και οι συγγενείς τους αναρωτιούνται εάν υπάρχει κάτι ανάλογο παγκοσμίως, δηλαδή να είναι εν ζωή 3 αδέλφια που η ηλικία τους να ξεπερνά τα 300 έτη.

sinantisi-giagiadwn-kriti
Τις φωτογραφίες παραχώρησε στο iefimerida.gr ο εγγονός της 93χρονης Ευανθίας, Δημήτριος Δήμος.

Πηγή: iefimerida.gr

giagiades-aderfes-kriti
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap