Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Αυτή είναι (δυστυχώς) μία ακόμη Κρητική πατέντα… | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

πατέντα

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η Κρήτη δημιουργεί πατέντες οι οποίες κάνουν θραύση, όπως καλή ώρα αυτή εδώ για το λιομάζωμα. Στον αντίποδα, βέβαια, θα βρεις και μερικές πατέντες για τις οποίες δεν μπορείς να υπερηφανευτείς…

Ο λόγος για το λάστιχο που μπήκε σε μία από τις πάμπολλες λακκούβες που συναντάμε στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού, προκειμένου να ειδοποιήσει τους διερχόμενους οδηγούς για την επικείμενη επικινδυνότητα…

«Καλιά αυτή η ειδοποίηση, παρά να ειδοποιήσω τις αρχές που κινούνται σε ρυθμούς χελώνας…», θα σκέφτηκε προφανώς ο εμπνευστής της πατέντας, χωρίς ωστόσο αυτό να δικαιολογεί το εξίσου επικίνδυνο της πράξης του.

Ακολουθεί η καταγγελία, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο Δια-SOS-τε τη Μεσαρά.

 

Πατέντα για γέλια και για κλάματα…

Όχι, το λάστιχο κάποιου διερχόμενου αυτοκινήτου δεν σφήνωσε στη λακκούβα και… έμεινε «αμανάτι» στη μέση του κρητικού επαρχιακού δρόμου!

Κάποιοι θεώρησαν καλό να «προστατέψουν» τους διερχόμενους οδηγούς από το «χαίρε βάθος αμέτρητο» της «σκασμένης» ασφάλτου χρησιμοποιώντας ένα παλιό λάστιχο που… κλείνει την τρύπα και φαίνεται ως προειδοποιητική «σημαδούρα» από μακριά.

Η οδική (αν)ασφάλεια σε όλο της το μεγαλείο!

Εκεί όπου η Ελλάδα της Ενωμένης Ευρώπης συναντά το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τατζικιστάν και το Τουρκμενιστάν, και άλλες περιοχές του πλανήτη με ανάλογο οδικό δίκτυο και παραπλήσιες πατέντες για την (μη) αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων.


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ