Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ξανά στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση βιασμού ανήλικης από τον ίδιο της τον πατέρα!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μαρτυρικές ώρες είχε ζήσει στα χέρια του πατέρα της ένα ανήλικο κορίτσι, καθώς ο 48χρονος σήμερα άνδρας, που βρίσκεται ήδη στη φυλακή, εκτίοντας την ποινή που του επιβλήθηκε, τη βίαζε συστηματικά.

Μετά από την πολύμηνη σωματική και ψυχική κακοποίηση, το κορίτσι μίλησε τελικά στη μητέρα του, η οποία κατήγγειλε το γεγονός στις αρχές, φέρνοντας στο φως μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Κρήτη.

Πρωτόδικα, ο άνδρας που δεν δίσταζε να κακοποιεί σεξουαλικά το ίδιο του το παιδί, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε κάθειρξη 20 ετών και έξι μηνών, καθώς είχε κριθεί ένοχος για βιασμό, αιμομιξία, αποπλάνηση ανηλίκου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Η ανατριχιαστική αυτή υπόθεση αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, με τον κατηγορούμενο να βρίσκεται ξανά ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγγελθεί την άνοιξη του 2017, ο πατέρας που είχε χωρίσει με τη μητέρα του κοριτσιού, πολύ συχνά έπαιρνε το παιδί από το σχολείο, το μετέφερε στο σπίτι του όπου το βίαζε.

Πηγή: cretapost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version