Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Δύο ακόμη τροχαία το πρωί σε Χανιά και Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν μπήκε καλά ο μήνας στην Κρήτη… Μετά το θανατηφόρο δυστύχημα στα Χανιά που στοίχισε τη ζωή σε δυο άτομα και το ατύχημα το βράδυ στη λεωφόρο Καζαντζάκη στα Χανιά, δυο ακόμα τροχαία συνέβησαν το ένα ξημερώματα και το άλλο νωρίς το πρωί σε Χανιά και Ηράκλειο αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα συνέβη τροχαίο ατύχημα στο Βαμβακόπουλο κατά το οποίο τραυματίστηκε νεαρός οδηγός.

Τον οδηγό που τραυματίστηκε παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

 Δυστυχώς, τα τροχαία δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο αυτή τη φορά, περίπου στις 7.30, σημειώθηκε ατύχημα λίγο πριν το ΠΑΓΝΗ, όταν όχημα παρέσυρε μια γυναίκα πεζή. Αμέσως έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να μεταφερθεί η γυναίκα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, η ζωή της πεζής δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Πηγή: flashnews
Φωτό αρχείου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version