Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Θυελλώδεις άνεμοι κατέστρεψαν θερμοκήπια και καλλιέργειες | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ζημιές σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες στα Φαλάσαρνα Κισσάμου στο νομό Χανίων, προκάλεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου οι ισχυροί ανεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Από την ένταση των ανέμων ξηλώθηκαν οι πλαστικές οροφές θερμοκηπίων, ενω ζημιές προκλήθηκαν στο εσωτερικό και στις υποστυλώσεις δύο ακόμα θερμοκηπίων στην περιοχή «Αγία Παρασκευή», καθώς και στην οροφή καταστήματος εστίασης στην περιοχή Φαλασάρνων που αυτή την περίοδο είναι κλειστό.

Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν επίσης ζημιές σε ελαιόδεντρα, καθώς και σε δύο σημεία του δικτύου ηλεκτροδότησης, ενώ παρασύρθηκαν και κάδοι απορριμμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, αναμένονται ισχυροί άνεμοι και έντονες βροχοπτώσεις στην δυτική και νότια Κρήτη.

(Φωτογραφίες Ιωάννης Παπαδάκης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version