Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Κρήτη: “Συναγερμός” στην Πυροσβεστική για τραυματισμό άνδρα που εκλωβίστηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση
14 Νοεμβρίου 2025 - 13:21

«Κόκκινος» συναγερμός στο Γάζι για τραυματισμό άνδρα: Εγκλωβίστηκε σε κάγκελα περίφραξης

«Συναγερμός» σήμανε λίγο πριν τη 1 μετά το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ, εξαιτίας ενός συμβάντος στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου. Πρόκειται για έναν άνδρα, περίπου 65 ετών, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να τραυματίστηκε εντός της οικίας του.

Δύναμη της Πυροσβεστικής έσπευσε άμεσα στην περιοχή του Γαζίου.

Η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό

Συγκεκριμένα, μέρος του σώματος του 65χρονου φέρεται να έχει εγκλωβιστεί σε κάγκελο περίφραξης της οικίας του. Το γεγονός αυτό κατέστησε απαραίτητη την άμεση παρέμβαση των σωστικών δυνάμεων για τον απεγκλωβισμό του. Η ταχύτητα των κλιμακίων ήταν κρίσιμη για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα αναφέρουν ότι ο τραυματισμός δε φαίνεται να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του άνδρα. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε να παρασχεθεί άμεσα η απαραίτητη ιατρική περίθαλψη στον τραυματία.

Πηγή:patris.gr

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ