ΚΡΉΤΗ
Κρήτη: Σύλληψη για υπόθεση ζωοκλοπής με απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Κλιμακώνεται, ως φαίνεται, η αντιδικία των εμπλεκόμενων προσώπων σε υπόθεση-σήριαλ που απασχολεί τα τελευταία 24ωρα το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, με φόντο μία καταγγελλόμενη ζωοκλοπή, στην ευρύτερη περιοχή του Αντισκαρίου.
Είναι μία υπόθεση στην οποία είχε αναφερθεί εκτενώς το Cretalive.gr με αφορμή την σύλληψη 46χρονου για ζωοκλοπή μετά από καταγγελία 33χρονου συγχωριανού του. Το ενδιαφέρον είναι, όπως είχαμε γράψει, ότι ο 46χρονος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για την ζωοκλοπή, είχε τηλεφωνήσει αυτοβούλως στο «100», ενημερώνοντας ότι βρήκε μέσα στον βοσκότοπο του 12 ανεπιτήρητα κριάρια. Μάλιστα συνέδραμε στους αστυνομικούς του ΤΑΕ για τη μεταφορά των ζώων σε ποιμνιοστάσιο τρίτου προσώπου για προσωρινή φύλαξη για λόγους ασφαλείας.
Παρ’ όλα αυτά, με βάση τα όσα καταγγέλθηκαν, ο 46χρονος συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπος με κακουργηματική κατηγορία για την οποία αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου.
Όμως και ο ίδιος δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και «αντεπιτέθηκε» με μηνύσεις. Ειδικότερα υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση στον 33χρονο για την καταγγελλόμενη ζωοκλοπή, ενώ κατήγγειλε ότι ο αδερφός του δεύτερου επιχείρησε να τον εμβολίσει με το αυτοκίνητο του για να του κλείσει το δρόμο.
Η καταγγελία αυτή είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί και εκείνος και να ασκηθεί σε βάρος του κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ έλαβε προθεσμία να απολογηθεί επίσης αύριο, Τρίτη.

-
PLUS +3 ημέρες πριν
Εύη Βατίδου: «Καρφί» για τα παιδιά της – «Η απουσία σας πλήγωσε τη μνήμη του πατέρα σας»
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Ανάσταση με φωτιές στην Κρήτη: Έκαψαν επίτηδες τον Ιούδα άλλων χωριών
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ευχές της Όλγας Κεφαλογιάννη από το Ρέθυμνο ενόψει Πάσχα
-
LIFESTYLE3 ημέρες πριν
Πάσχα στα Χανιά για τον Δημήτρη Λάλο και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου