Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Σούπερ Ήρωες έδωσαν χαρά στα ηρωικά παιδιά που «παλεύουν» στα νοσοκομεία!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου είχαμε τη χαρά να πραγματοποιήσουμε μια πολύ ιδιαίτερη δράση για τους μικρούς μας φίλους.

Ο Captain America (Περικλής Μανδαλάκης), η She Hulk (Ελένη Παππά) ο Thor (Θωμάς Παππάς), η Wonder Woman (Σοφία Αγγελάκη) ερχόμενοι από την Αθήνα και η Raven (Νεφέλη Στεφανάτου) από το Ρέθυμνο, συνάντησαν στο Ηράκλειο τον Batman (Κυριάκος Κορογιάνννης).

Όλοι μαζί, συνοδεία μελών του σωματείου μας, επισκέφθηκαν νοσοκομεία και δομές φιλοξενίας του Ηρακλείου και του Λασιθίου πραγματοποιώντας την επιθυμία της 19χρονης Χαράς ασθενούς της Αιματολογικής – Ογκολογικής κλινικής Παιδιών και Εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η. με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατό της.


Οι Σούπερ Ήρωες συνάντησαν το Σάββατο τους μικρούς μαχητές της Αιματολογικής – Ογκολογικής κλινικής Παιδιών και Εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η. αλλά και της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS Ηρακλείου και η ημέρα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή τους στην Παιδιατρική Κλινική του Βενιζέλειου – Πανάνειου Γ.Ν.Η.


Την Κυριακή ταξιδέψαμε μέχρι την Νεάπολη Λασιθίου όπου συναντήσαμε τους μικρούς μας φίλους που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης και ολοκληρώσαμε τις επισκέψεις μας στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου.


Ήταν ένα υπέροχο διήμερο, γεμάτο “Χαρά” και χαρές, χαμόγελα, συγκίνηση, χορό, συζήτηση και πολλές πολλές δυναμωτικές αγκαλιές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ