Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ενός λεπτού σιγή για την Κάλλια και τα 59 ακόμη θύματα της ασφάλτου

Δημοσιεύτηκε

στις

SOS ΒΟΑΚ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που χάθηκε στην άσφαλτο του Β.Ο.Α.Κ. μια 32χρονη μητέρα, η Κάλλια Λάμα.

Ήταν η ημέρα που μια ομάδα ανθρώπων αποφάσισε να ιδρύσει την ομάδα «SOS BOAK», για να ακουστεί επιτέλους οργανωμένα η φωνή απόγνωσης των Κρητικών που κάθε χρόνο χάνουν δεκάδες αγαπημένα πρόσωπα στο επικίνδυνο οδικό δίκτυο του νησιού.
Ένα χρόνο μετά, απαριθμώντας πλέον χιλιάδες μέλη και φίλους η ομάδα «SOS BOAK» επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος», στο σημείο που έσβησε η Κάλλια, σε μια εκδήλωση μνήμης για όλα τα θύματα της ασφάλτου.

«Θρηνούμε μνημονεύοντας τις 60 ψυχές που χάθηκαν από κοντά μας το 2019, αφήνοντας πίσω ανείπωτη θλίψη και βαθύ πόνο» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα «SOS BOAK» καλώντας τον κόσμο στην εκδήλωση «”60″  ξανά μαζί».
Ευχή όλων τα 60 δευτερόλεπτα σιγής, ένα για κάθε άνθρωπο που χάθηκε τόσο άδικα στους δρόμους του νησιού να κάνουν εκκωφαντικό θόρυβο στα αυτιά των αρμοδίων για τον επικίνδυνο Β.Ο.Α.Κ, όσο και των πολιτών που πρέπει να αφυπνιστούν και να αποκτήσουν σωστή οδική συμπεριφορά.
Πηγή: creta24

SOS ΒΟΑΚ
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap