Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ξεκινάει στις 20 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αυξάνεται μέρα με τη μέρα η πρόθεση των υγειονομικών της Κρήτης που επιθυμούν να λάβουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη.
Η ίδια επανέλαβε πως στις 4 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στο νησί και πρώτοι θα εμβολιαστούν οι υγειονομικοί. «Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει καθολικά και στα 8 νοσοκομεία του νησιού σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα και είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπορμπουδάκη.
«Οι γιατροί έχουν εκφράσει μεγάλο ενδιαφέρον. Μέρα με τη μέρα αυξάνεται η πρόθεση των γιατρών, στόχος μας είναι στην Κρήτη να έχουμε την πρωτιά στην εμβολιαστική κάλυψη των υγειονομικών και για τον κορονοϊό, όπως συμβαίνει και για τη γρίπη».
Σύμφωνα με την κα. Μπορμπουδάκη, τα εμβόλια είναι επαρκή και σε πρώτη φάση θα καλύψουν τις ανάγκες για τον εμβολιασμό των υγειονομικών.
Και στην Κρήτη, ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού θα ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου.
Πηγή: creta24

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version