Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: «Έριξαν» πρόστιμο 1.000 ευρώ σε κομμωτήριο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεκάδες ήταν και εχθές τα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας που «κόπηκαν» στην Κρήτη στο πλαίσιο των ελέγχων της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σε όλο το νησί βεβαιώθηκαν 43 παραβάσεις, με το Νομό Χανίων να έρχεται πρώτος, καθώς επιβλήθηκαν 29 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας. Ακολουθεί το Ηράκλειο με 11 παραβάσεις, το Ρέθυμνο με δύο και το Λασίθι με μία παράβαση.

Στο Νομό Ηρακλείου, από τις 11 παραβάσεις, οι πέντε αφορούν εργαζομένους που δεν φορούσαν μάσκες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ενώ επιβλήθηκε το πρόστιμο των 1.000 ευρώ σε κομμωτήριο του Ηρακλείου, καθώς όπως προέκυψε στη διάρκεια του ελέγχου δεν διέθετε κατάλογο με ραντεβού όπως προβλέπεται.

Πηγή: creta24

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version