Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Προσήγαγαν λάθος πρόσωπο αλλά κατέληξαν στον 19χρονο νεαρό με την πλούσια δράση

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συνελήφθη από την Ασφάλεια Ηρακλείου 19χρονος στο Ηράκλειο. Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να εμπλέκεται σε δεκάδες υποθέσεις κλοπών, περίπου 50 με πλούσια δράση από Ηράκλειο έως και Κόρινθο.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο ήδη για 8 υποθέσεις που έχουν εξιχνιαστεί και για μια υπόθεση κλοπής που ερευνούν στην Κόρινθο, ενώ το εντυπωσιακό είναι ο τρόπος με τον οποίο συνελήφθη ο νεαρός.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα ο πρωί οι αστυνομικοί προσήγαγαν άλλο 19χρονο και εν συνεχεία διαπίστωσαν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ότι πρόκειται για λάθος πρόσωπο. Έτσι λίγο αργότερα η έρευνα συνεχίστηκε, ο «σωστός» νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη και εντός της ημέρας θα απολογηθεί.

Οι έρευνες και η σύλληψη έγιναν μεταξύ των περιοχών Κομμένο Μπεντένι και Αγίας Τριάδα όπου κατά πληροφορίες φέρεται να διατηρεί το κατάλυμά του.

Από: Συμβουλάκης Λευτέρης
Πηγή: neakriti.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version