Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Υποκλιθείτε στο μεγαλείο της Κρητικής και Ποντιακής λύρας! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τι να πει κανείς για τις μοναδικές στιγμές που εξελίσσονται σε πολιτιστικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, όταν συναντιόνται κρητικοί και πόντιοι! Ο ήχος της κρητικής και ποντιακής λύρας καθηλώνει όλους όσους παρακολουθούν, ενώ τα παλικάρια που χορεύουν εντυπωσιάζουν με τις μοναδικές χορευτικές φιγούρες που κατέχουν από την εμπειρία χρόνων!

Αυτό συνέβη και πριν από μερικές εβδομάδες σε μουσικοχορευτική εκδήλωση, στην οποία βρέθηκαν αντικριστά χορευτές ενός ποντιακού και ενός κρητικού συλλόγου. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό ενώ οι λυράρηδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο! Φυσικά, δεν έμειναν πίσω και οι χορευτές των δύο συγκροτημάτων που κέρδισαν το πιο δυνατό χειροκρότημα του κόσμου…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version