Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: “Πέφτουν μπαλκόνια μόνα τους – Δεν χρειάζεται να τα ρίξει κανείς”

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Καμπανάκι κινδύνου κρούει ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου της περιοχής

“Τα μπαλκόνια στην Αγ. Τριάδα πέφτουν μόνα τους. Δεν χρειάζεται να τα ρίξει κανείς”…

Το σχόλιο αυτό συνοδεύει φωτογραφία που αναρτά στη σελίδα του στο Facebook, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας, κρούοντας για άλλη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου, για μια κατάσταση που έρχεται και φεύγει από την επικαιρότητα κι από την “ατζέντα” των αρμοδίων, ενώ την ίδια ώρα ο κίνδυνος κυριολεκτικά κρέμεται πάνω από τα κεφάλια κατοίκων της περιοχής και διερχόμενων.

“Σειρά έχουν και άλλα και όχι μόνο Μπαλκόνια. Μάλλον θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα, να έρθουν τα κανάλια, να ακουστούν φωνές, φασαρία κ.λ.π. μα δεν θα κάνουμε τίποτα γιατί πρέπει να διατηρήσουμε την ιστορία και την παράδοση της συνοικίας. Και μετά θα βυθιστούμε πάλι στην θανατερή νηνεμία μας” – αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Συμεών Χούπας.

Πηγή: cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version