Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Παιδί νηπιαγωγείου θετικό στον κορονοϊό | Κλείνει το σχολείο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κλειστό θα παραμείνει αύριο και για 14 ημέρες το 1ο Νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας μετά από κρούσμα που επιβεβαιώθηκε σε μαθητή του σχολείου.
Το παιδί εμφάνισε συμπτώματα και αρχικά έκανε ένα rapid τεστ το οποίο αποδείχθηκε θετικό και τότε – όπως μεταδίδει το radiolasithi.gr – υπήρξε ενημέρωση τόσο στο σχολείο, στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όσο και σε Δημοτικό Σχολείο της Ιεράπετρας όπου πηγαίνει το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας.
Το παιδί στη συνέχεια έκανε μοριακό τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο με τα αποτελέσματα να αναμένονται, όμως η απόφαση να κλείσει το τμήμα του Νηπιαγωγείο έχει παρθεί, ενώ παράλληλα σε κατ’ οίκον περιορισμό θα παραμείνει και το άλλο παιδί, ενώ όλη η οικογένεια αναμένεται να κάνει νέα τεστ το πρωί.
 
*Κεντρική φωτογραφία αρχείου
 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version