Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Κάποιοι ζουν στην… κοσμάρα τους και οργανώνουν γάμο με 1.500 άτομα!

Δημοσιεύτηκε

στις

γάμος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε στην εκπομπή του Κώστα Συλιγάρδου στο Ράδιο Κρήτη, ο γνωστός επιχειρηματίας Θόδωρος Καλαθάκης.

Εν μέσω πανδημίας, με περιοριστικά μέτρα σε πλήρη εξέλιξη και με την απειλή του κορωνοϊού πανταχού παρούσα, κάποιοι φαίνεται ότι ζουν στο καλοκαίρι του 2019 και βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, αψηφώντας κανόνες και οδηγίες.

Όπως είπε ο κ. Καλαθάκης πριν λίγες μέρες του τηλεφώνησε μία κυρία ζητώντας του να οργανώσει γάμο σε χωριό του νομού Ηρακλείου …για 1.500 άτομα! Ο ίδιος αρνήθηκε, υπενθυμίζοντάς της ότι δεν γίνεται να διοργανώσει τέτοιο γάμο λόγω των απαγορεύσεων και των κινδύνων.

“Τι θα γίνει αν μετά τον γάμο βγείτε θετική εσείς, ο σύζυγός σας και άλλοι 50;” ρώτησε ο επιχειρηματίας, για να εισπράξει την αφοπλιστική απάντηση: “Ε μά, σε μένα θα τύχει;

Το θέμα εξελίσσεται ως πολύ σοβαρό καθώς, όπως είπε ο κ. Καλαθάκης, όταν είπε στην κυρία ότι κανένα επιχειρηματίας catering δεν πρόκειται να αναλάβει έναν τόσο μεγάλο γάμο, η απάντηση ήταν ότι θα το αναλάβει ξενοδοχείο, εκεί όπου όπως την ενημέρωσαν, “δεν υπάρχει πρόβλημα”.

Ο κ. Καλαθάκης είπε ότι θα ενημερώσει αύριο το πρωί τον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πηγή: ekriti
Φωτό αρχείου

γάμος
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap