Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ονειρικός ο γάμος του δημάρχου!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με κυρίαρχο τη λευκή «άχνη» της ομίχλης και το συνεχές ψιλόβροχο

Οι χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χτες ανήμερα των Χριστουγέννων, δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο σκηνικό, με κυρίαρχο τη λευκή «άχνη» της ομίχλης υπό συνεχές ψιλόβροχο, έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κωμόπολη του Δήμου Γόρτυνας, την ώρα της άφιξης της νύφης την οποία ανέμενε, με μια μικρή…νευρικότητα (όπως συμβαίνει πάντα σε όλους τους αναμένοντες) ο γαμπρός Δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης.

Στην τελετή του γάμου με 14 κουμπάρους, ανάμεσα τους και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γορτύνης & Αρκαδίας κ.κ. Μακάριος μαζί με μεγάλο αριθμό ιερέων, ενώ πλήθος κόσμου, παρά το ιδιαίτερο της μέρας και τον «αντίξοο» καιρό, έδωσε το παρών.

Πηγή: apopsilive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version