Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ο Παύλος Πολάκης παντού πρώτος στο νησί!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
78 Shares

Ένας προσωπικός θρίαμβος για τον Παύλο Πολάκη, ένας και με τη βούλα αναβαθμισμένος ρόλος του άτυπου κρητικάρχη, καταγράφηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για το Χανιώτη βουλευτή, στις κάλπες για την κεντρική επιτροπή.

Δεν ήταν το γεγονός πως κέρδισε παντού την πρωτιά σε όλους τους νόμους της Κρήτης, ακόμα και στο Ρέθυμνο του Ανδρέα Ξανθού, αλλά ακόμα και στο Ηράκλειο, όπου μάλλον σοφά ποιώντας οι τρεις βουλευτές του νομού αποφάσισαν να μην εκτεθούν καταλαβαίνοντας πως το ρεύμα Πολάκη τα συμπαρέσυρε όλα!

Δεν ήταν όμως μόνον η πρωτιά Πολάκη που πιστοποιεί τη δύναμη του αλλά και η εκλογή δυο ακόμα στελεχών (σε σύνολο 16) που είναι πολύ κοντά στον Χανιώτη γιατρό. Του Βασίλη Σμπώκου, δεύτερος πίσω από τον Πολάκη στο Ηράκλειο αλλά και της Ελένης Γιακουμάκη από τα Χανιά, στενής συνεργάτιδας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Αν θέλαμε λοιπόν μα δίναμε έναν τίτλο θα θυμηθούμε εκείνον τον παλιό από τα πράσινα χρόνια: Πολλάκης και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις!

Κατά τα άλλα στη 16μελη κεντρική επιτροπή της Κρήτης εκλέγονται ανάμεσα σε άλλους ( ζητήσαμε επισήμως τα αποτελέσματα αλλά μας παρέπεμψαν στην Αθήνα από όπου θα ανακοινωθούν κεντρικά ) οι Ανδρέας Ξανθός και Γιαννης Βάθης, ο Γιωργος Σκουλάς και Σπύρος Δανέλης η γιατρός Κορνηλία Μακρή και η πρώην βουλευτής Βαγιωνάκη, και ακόμα η Αγγέλα Σμυρνάκη και η κ. Μανουσάκη!

πηγή: cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap