Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Νέα σεισμός σήμερα τα ξημερώματα 33 χιλιόμετρα νότια της Κρήτης!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνές είναι οι σεισμικές δονήσεις στα νότια της Κρήτης. Το φαινόμενο μπορεί να είναι απόλυτα φυσιολογικό κατά τους έμπειρους σεισμολόγους, αλλά οι κάτοικοι του νησιού εκφράζουν συχνά τις ανησυχίες τους για την συχνότητα και το μέγεθος στην κλίμακα ρίχτερ. Σήμερα τα ξημερώματα ακόμη ένας σεισμός ξύπνησε με τον χειρότερο τρόπο αρκετούς κατοίκους στα νότια παράλια του νησιού.

Η δόνηση των 3,8 ρίχτερ που σημειώθηκε σε απόσταση 33 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Γαύδου καταγράφηκε από Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών και είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες που “εγκέλαδος” χτυπάει στο συγκεκριμένο τμήμα του Νοτίου Κρητικού πελάγους και αυτό είναι στοιχείο που εξετάζουν προσεχτικά οι σεισμολόγοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version