Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

«Η Κρήτη δεν είναι Μύκονος» – Αγωνία για ενδεχόμενο lockdown

Δημοσιεύτηκε

στις

κορονοϊός lockdown
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

«Η Κρήτη δεν είναι Μύκονος, δεν υπάρχει σύγκριση» τονίζει στην κάμερα του Cretalive ο πρόεδρος των Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης, με φόντο την ανησυχία που υπάρχει στο νησί λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης των κρουσμάτων, του ιικού φορτίου και της κυριαρχίας της μετάλλαξης Δέλτα.

Το lockdown στη Μύκονο έχει θορυβήσει τους τουρίστες, τους επιχειρηματίες αλλά και όσους απασχολούνται γενικά στον τουριστικό κλάδο. 

Οι επιστήμονες αλλά και κυβερνητικά στελέχη, χτυπούν με δηλώσεις τους το καμπανάκι υπενθυμίζοντας ότι Ηράκλειο και Ρέθυμνο είναι στο «μικροσκόπιο» των ειδικών καθώς σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο τα ενεργά κρούσματα δεκαπλασιάστηκαν μέσα σε έναν μήνα. Στις 18 Ιουνίου τα ενεργά κρούσματα ήταν 63, ενώ στις 16 Ιουλίου 665. Αντίστοιχα, στο Ρέθυμνο εικοσαπλασιάστηκαν, καθώς στις 17 Ιουνίου ήταν 33 ενώ στις 16 Ιουλίου 703.

«Δεν μπορεί να γίνει στην Κρήτη, κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε στη Μύκονο» υποστηρίζει ο κ. Βλατάκης, προσθέτοντας πάντως ότι πρέπει να ενταθούν οι έλεγχοι και οι εμβολιασμοί. «Πρέπει να προσέχουμε για να αποφύγουμε όποια μέτρα θα μας πήγαιναν πίσω, την ώρα που στο νησί έχουμε αύξηση στη ροή τουριστών».

Ακούστε τις δηλώσεις του στην κάμερα του Cretalive και τον Ανδρέα Κουλάτσογλου:

Το 70% φτάνει κατά μέσο όρο το ποσοστό των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο που έχουν εμβολιαστεί, σημειώνει ο πρόεδρος των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου, Νίκος Κοκολάκης στέλνοντας μήνυμα σε όσους ακόμα διστάζουν «να το ξανασκεφτούν για το δικό τους καλό και για τους διπλανούς τους».

Ακούστε τις δηλώσεις του στην κάμερα του Cretalive:

κορονοϊός lockdown
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap