Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα – Υποτονική η κίνηση

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά και Black Friday ωστόσο η εικόνα στους εμπορικούς δρόμους της Κρήτης έδειχνε ότι η αγορά δεν αναθερμάνθηκε. Ο καιρός δεν βοήθησε τις βόλτες στα καταστήματα ενώ και τα ποσοστά των εκπτώσεων ήταν πολύ χαμηλότερα των προσδοκιών των καταναλωτών.

Κάποιοι ωστόσο φάνηκε να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για αγορές σε χαμηλότερες τιμές κυρίως σε είδη ένδυσης.

Η αγορά του Ηρακλείου κινήθηκε περισσότερο με σημαντική μερίδα καταναλωτών να κάνουν Κυριακάτικες αγορές απολαμβάνοντας τη βόλτα τους στο κέντρο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αρκέστηκαν σε διερευνητικές βόλτες αναμένοντας την περίοδο των γιορτών για τις καθιερωμένες αγορές.

Πιο υποτονικό ήταν το κλίμα στα Χανιά όπου η αργία της Κυριακής κράτησε τον περισσότερο κόσμο μακριά από το εμπορικό κέντρο που πάντως τις προηγούμενες ημέρες έσφυζε από ζωή και η black Friday ενίσχυσε τους τζίρους των καταστημάτων.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version