Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Δείτε τον πιο ξεχωριστό Επιτάφιο ολόκληρης της Κρήτης! | BINTEO

Δημοσιεύτηκε

στις

επιτάφιος
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Δεν υπάρχουν όμορφοι και άσχημοι Επιτάφιοι. Δεν μιλάμε, άλλωστε, για… καλλιστεία.

Αν μη τι άλλο, όμως, μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιους Επιταφίους που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους ελέω της έμπνευσης των δημιουργών τους.

Όπως συμβαίνει, καλή ώρα, με τον Επιτάφιος της Ιεράς Μονής του Αγίου Παντελεήμονος στο Φόδελε, ο οποίος ξεχωρίζει για το μήνυμα οικουμενικότητας το οποίο απεικονίζει.

Σε αυτόν, μπορείς να δεις ολάκερη την υφήλιο, όλες τις ηπείρους, με το μήνυμα: «Καλέσω μου τα έθνη κακείνα με δοξάσουσι».

Το μήνυμα του π. Παντελεήμονα:

«Όλου του κόσμου οι άνθρωποι παιδιά Σου…!

Σύμφωνα με την Αγία Γραφή ο Θεός έπλασε τους ανθρώπους έξ´ ενός αίματος γι αυτό και όλοι οι άνθρωποι της Γης ανεξάρτητα από φυλή και χρώμα είμαστε ΑΔΕΛΦΙΑ μεταξύ μας , παιδιά του Ενός και μόνου Πλάστη και Δημιουργού.

Όλοι οι άνθρωποι είμαστε αποδέκτες της κοινής κληρονομιάς του προπάτορα μας Αδάμ στην φθορά και τον θάνατο. Όλοι είμαστε το ίδιο ανήμποροι και απροστάτευτοι εξαιτίας αυτής της κληρονομιάς στο πόνο , στην πείνα , στην ασθένεια , στις φυσικές καταστροφές.

 

 


Ο Ποιητής και Πλάστης μας Σαρκώθηκε , Έπαθε , Σταυρώθηκε , Ετάφη και Αναστήθηκε για να προσφέρει σε όλους τους ανθρώπους την λύτρωση από αυτά τα δεινά και να μας φανερώσει το μυστήριο της Τριαδικότητας Του.

Αυτή η φανέρωση-πρόσκληση είναι για ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ακόμα και για εκείνα που τον αγνοούν και όχι μόνο για τους Εβραίους που τον αρνήθηκαν ως Ξένο.

 


Μας καλεί ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ να αγκαλιαστούμε μεταξύ μας και με Εκείνον σε μια Θεία Κοινωνία που θα γίνουμε πολίτες της Βασιλείας Του.
Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση ΑΔΕΡΦΙΑ….!»

 

https://www.facebook.com/moni.panteleimon.fodele/videos/3372716116075402/?t=19

επιτάφιος
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap