Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ξέχασαν μαθητή του νηπιαγωγείου μέσα στο σχολικό!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

σχολικό
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πληροφορίες – καλά διασταυρωμένες – για ένα απίστευτο περιστατικό, που σχετίζεται με την εκπαιδευτική κοινότητα των Χανίων,  έχουν φθάσει τις τελευταίες ώρες στην διάθεση του eparxies.gr.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες, οι λιλιπούτειοι μαθητές νηπιαγωγείου της πόλης των Χανίων (γνωρίζουμε ακριβώς αλλά για ευνόητους λόγους δεν κάνουμε περισσότερo συγκεκριμένη την αναφορά μας) είχαν μεταφερθεί – με πούλμαν που είχε ναυλωθεί- σε γνωστό πολυχώρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν μια παιδική θεατρική παράσταση.

Ένας εκ των μικρών μαθητών, φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να αποκοιμήθηκε στην διαδρομή μεταξύ του σχολείου του και του πολυχώρου, με αποτέλεσμα να μην κατέβει από το λεωφορείο μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές του.

Η απουσία του μικρού παιδιού από το σύνολο, δεν έγινε αμέσως αντιληπτή,  ενώ ο οδηγός του οχήματος, αφού έλαβε τις σχετικές διαβεβαιώσεις, αναχώρησε προκειμένου να επιστρέψει αργότερα, για την παραλαβή των παιδιών, μετά την ολοκλήρωση της παράστασης.

Η απουσία του μικρού παιδιού, έγινε τελικά “εμφανής” λίγη ώρα αργότερα, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση ανάμεσα στους συνοδούς εκπαιδευτικούς, αλλά και μεταξύ των ίδιων των παιδιών – ανάμεσα στα οποία, υπήρχε και το έτερο αδελφάκι, του αγοριού που είχε αποκοιμηθεί όπως προέκυψε, μέσα στο πούλμαν.

Ο οδηγός ενημερώθηκε τηλεφωνικά, για το περιστατικό και μ’ έναν γρήγορο έλεγχο στους χώρους του λεωφορείου, εντόπισε το παιδάκι να κοιμάται, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στον πολυχώρο δίνοντας τέλος στην περιπέτεια αλλά και στην αγωνία των συνοδών εκπαιδευτικών του σχολείου.

Το περιστατικό είναι απολύτως διασταυρωμένο από έγκυρες πηγές, ωστόσο ως οφείλαμε, για την πληρότητα του ρεπορτάζ, επιχειρήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει καταστεί εφικτό, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα.

Πηγή: eparxies

σχολικό
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap