Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Κομάντο του Λιμενικού έκαναν «ντου» σε φορτηγό πλοίο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

πλοίο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κινηματογραφικό ρεσάλτο, κομάντο της Ομάδας Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση έρευνας πάνω στο φορτηγό πλοίο «Sea queen», το οποίο είχε αγκυροβολήσει λόγω καιρού στη θαλάσσια περιοχή της Παντάνασσας.

Το πλοίο, που φέρεται να μεταφέρει τόνους τσιμέντου, είχε αποπλεύσει από λιμάνι της Τουρκίας με τελικό προορισμό την Βεγγάζη της Λιβύης. Μία «γκρίζα» κηλίδα στο παρελθόν του πλοίου, το οποίο στην πολυετή διαδρομή του έχει αλλάξει διάφορα ονόματα, αλλά και οι τρέχουσες «εκρηκτικές» εξελίξεις, έθεσαν σε αυξημένη ετοιμότητα τις αρμόδιες Ελληνικές Αρχές που επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά ελέγχου.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι το φορτηγό πλοίο «sea queen» τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση από την Τετάρτη ενώ το πρωί της Πέμπτης και αφού είχε ζητηθεί προηγουμένως άδεια για να αγκυροβολήσει λόγω καιρού, δόθηκε εντολή από την Αθήνα για νηοψία.

Άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών μαζί με στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου έφθασαν στο σημείο με το σκάφος Λ 119.

Πάνοπλα στελέχη της ΟΕΑ «ασφάλισαν» τις συνθήκες ελέγχου στο πλοίο, διευκολύνοντας το έργο των συναδέλφων τους. Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι υπήρξε εξονυχιστικός έλεγχος σε έγγραφα, πλήρωμα, φορτίο, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάτι επιβαρυντικό.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι το πλήρωμα του φορτηγού είναι 14μελές και αποτελείται κυρίως από Αιγύπτιους και Ινδούς.

Πηγή: cretalive.gr

πλοίο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap