Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: «Καθαρές» οι επαφές του 61χρονου με κορονοϊο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Καλά είναι τα νέα που φτάνουν, σχετικά με το πιο πρόσφατο κρούσμα κορονοϊού, στην Κρήτη, έναν 61χρονο.

Ο άνδρας που σήμανε εκ νέου συναγερμό στις υγειονομικές υπηρεσίες του νησιού -μετά από ένα μίνι διάλειμμα ενός μήνα-, φαίνεται πως είναι καλά και αναρρώνει στο κατ’οικον με πολύ ελαφρά συμπτώματα.

Την ίδια ώρα όπως έγινε γνωστό, και αυτή είναι ακόμα μια θετική εξέλιξη, όλα τα δείγματα που ελήφθησαν για εξέταση από το κοντινό περιβάλλον του 61χρονου βγήκαν αρνητικά.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας και στην «Πατρίδα» ο καθηγητής Ιολογίας και υπεύθυνος του εργαστηρίου Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Γιώργος Σουρβίνος.

Την ίδια ώρα ο καθηγητής έκανε γνωστό πως το εργαστήριο Ιολογίας του ΠΑΓΝΗ είχε εξετάσει περίπου 2.000 δείγματα σε όλο το νησί.

Σε ερώτηση για το αν τον εξέπληξε ή απογοήτευσε το γεγονός ότι είχαμε θετικό κρούσμα μετά από πολλές βδομάδες, είπε πως ήταν κάτι απόλυτα φυσιολογικό. «Θα δούμε και άλλα στην πορεία, δεν έχει εξαφανιστεί ο ιός», τόνισε.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version