Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ο καφετζής ήταν πονηρός αλλά τελικά την… πάτησε

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αντιμέτωπος εκ νέου με το νόμο θα βρεθεί επιχειρηματίας στο Ηράκλειο που “έσπασε” το 15νθήμερο λουκέτο και προχώρησε στο άνοιγμα της επιχείρησης παρά τον περιορισμό για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ιδιοκτήτης καφενείου, οδηγείται στο αυτόφωρο καθώς πιάστηκε να λειτουργεί κανονικά το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος παρά το γεγονός ότι είχε σφραγιστεί προσωρινά πριν από μερικές ημέρες λόγω της παράβασης των μέτρων.

Σε έλεγχο που διενέργησαν χθες οι αρχές εντοπίστηκε η παράβαση, με την επιχείρηση να κλείνει εκ νέου και τον ιδιοκτήτη της να οδηγείται στο αυτόφωρο…

Αξίζει να αναφερθεί πως και σε επίπεδο ελέγχων για μάσκα, στο Ηράκλειο χθες βεβαιώθηκαν οκτώ πρόστιμα σε παραβάτες  που βρέθηκαν να κυκλοφορούν χωρίς το απαραίτητο “αξεσουάρ” των τελευταίων ημερών…

Φωτό αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version