Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε πτώμα «σφηνωμένο» στα βράχια

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή του Ανισσαρά με τη συμμετοχή του λιμενικού και της πυροσβεστικής  ενώ έχει κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί ανθρώπινο σώμα στην περιοχή Σαραντάρι, “σφηνωμένο” ανάμεσα σε βράχια στην παραλία του Αγίου Γεωργίου ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έναν άντρα 45-50 ετών ο οποίος φοράει τα ρούχα του.
Αρχικά οι συνειρμοί οδηγούσαν στην πιθανότητα ο άτυχος άνδρας να είναι θύμα της χθεσινής θεομηνίας, ωστόσο πέρα από το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία δήλωση αγνοούμενου μετά και τις χθεσινές καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, υπήρξε και ένα άλλο στοιχείο που ανατρέπει αυτήν την υπόθεση:
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει σημείωμα πριν εξαφανιστεί και έτσι ξεκίνησε η διαδικασία αναζήτησής του.
Μετά την επιχείρηση που στήθηκε στην περιοχή αρχικά εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια το άψυχο σώμα του άνδρα κι ετσι όπως όλα δείχνουν ο άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
UPDATE: 14:21

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version