Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Φούσκωσε ξανά ο ποταμός στις Γούρνες | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε συναγερμό βρίσκονται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Γουρνών του Δήμου Χερσονήσου καθώς οι ισχυρές καταιγίδες που σημειώνονται από νωρίς της Παρασκευής “φούσκωσαν” και πάλι το ποτάμι.
Πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζουν φόβους ότι αν τα καιρικά φαινόμενα συνεχιστούν με την ίδια ένταση ελλοχεύει σημαντικός κίνδυνος να προκληθούν και πάλι πλημμύρες στην περιοχή της Χερσονήσου που επλήγη πρόσφατα με βιβλική καταστροφή.
Το κύμα κακοκαιρίας συνεχίζει να επηρεάζει την περιοχή της Κρήτης με κυριότερα χαρακτηριστικά, την πτώση κεραυνών, τις έντονες καταιγίδες, τους θυελλώδεις ανέμους και την πτώση της θερμοκρασίας.
Από το πρωί καταγράφονται και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές της ενδοχώρας.

Κεντρική φωτογραφία: @Nikos Somaras/ΜΕΤΕΩΚΡΗΤΕΣ
Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version