Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Γιατί «ποντάρουν» στη βιομηχανική κάνναβη; | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

βιομηχανική
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Στην πολλά υποσχόμενη καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης, η οποία έχει νομιμοποιηθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, έχουν επενδύσει παραγωγοί και στην Κρήτη, ποντάροντας στην ευεργετική χρήση του φυτού, που ολοένα κερδίζει έδαφος στην αγορά.

Σε ακατέργαστη ή όχι μορφή, ως αφέψημα και υπερτραφή μέχρι ύφασμα, χαρτί, καλλυντικό έλαιο ακόμα και κατασκευαστικό υλικό.

Η ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκε σε μία από τις ελάχιστες καλλιέργειες βιομηχανικής κάνναβης που υπάρχουν στην Κρήτη. Η σπορά έγινε πριν από περίπου τρεις μήνες και τώρα τα δέντρα βρίσκονται στο στάδιο της συγκομιδής.

Οι εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης έχουν περιεκτικότητα της απαγορευμένης ψυχοτρόπου ουσίας THC έως 0,2%. Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται προσεκτική καλλιέργεια και συνεχείς παρακολούθηση.

Τα φυτά φτάνουν σε ύψος μέχρι και τα 3,5 μέτρα, πριν όμως γίνει η τελική διάθεση του προϊόντος στο καταναλωτικό κοινό το κράτος διενεργεί πολλούς αυστηρούς ελέγχους.

Παρά τις δυσκολίες, οι παραγωγοί βιομηχανικής κάνναβης είναι πεπεισμένοι ότι η καλλιέργεια του φυτού μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικερδής, εφόσον ιδρυθούν μεταποιητικές μονάδες που θα εκμεταλλεύονται κάθε τμήμα του.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: neakriti

 

βιομηχανική
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap