Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Έναν καφέ πήγε να παραγγείλει κι έγραψε ολόκληρο… “ποίημα” απαιτήσεων και γκρίνιας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από τις πλέον απίστευτες είναι η παραγγελία καφέ που δέχτηκε κατάστημα στην Κρήτη, με τον πελάτη να ζητάει μεταξύ άλλων να του χτυπήσουν τη ζάχαρη 100 φορές ενώ τονίζει πως παρά το γεγονός ότι είναι ένας υπάλληλος των 500 ευρώ, προτιμάει τη συγκεκριμένη αλυσίδα επειδή του αρέσει ο καφές και τα προϊόντα.

Όπως φαίνεται και από την σχετική φωτογραφία, που δημοσιεύει το zarpanews.gr, ο ιδιόρρυθμος πελάτης ξεκινάει με παράπονο για τον καφέ της προηγούμενης παραγγελίας, στη συνέχεια αποθεώνει το προσωπικό, ενώ ζητάει και συγγνώμη για την… γκρίνια του.

Αναλυτικά το σχόλιο που έγραψε στην παραγγελία ήταν το εξής:

«Θέλω κανέλα και χτυπήστε καλά την ζάχαρη. Πάνω από 100 φορές μου φέρατε και ήταν τέλειο, ενώ χθες όλη η ζάχαρη κάτω ήταν. Καθόλου δεν χτυπήθηκε, πολύ ελαφρύ, δεν ξέρω πολύ χάλια, πίκρα σαν όπως μένει καφές ώρες και απορίας γιατί; Δεκάδες τέλεια καφέ κάνατε και μου φέρατε, χθες γιατί; Και αργήσατε και πάρα πολύ. Για την πρώτη παραγγελία αναφέρομαι που έγινε το πρωί, το μεσημέρι όλα τέλεια.

Συγγνώμη κιόλας, αλλά στις κριτικές λέω τα καλύτερα γιατί είμαι ικανοποιημένος από όλα και φυσικά για το ευγενικό εξυπηρετικό προσωπικό που είναι πρότυπο, αλλά πριβέ σε εσάς θα λέω ότι με ενοχλεί. Και με ενόχλησε χθες με το φρέντο εσπρέσο για αυτό μετά παρήγγειλα φραπέ, απλά δεν σας το είπε ικανοποιημένος από όλο το προσωπικό όπως μιλά και εξυπηρετεί. Και πάλι συγγνώμη για την γκρίνια, αλλά χθες και σήμερα ανοιχτό το βενζινάδικο και έχει καφέ δωρεάν για μένα και επειδή δεν είναι ο καλός ο καφές του, παραγγέλνω από εσάς παρόλο που δουλεύω για 500 ευρώ».

πηγή: newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση pitsikakis
Διαφήμιση katikas
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση pitsikakis
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση katikas
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ