Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Κραυγή αγωνίας από εμπόρους και νέα επιστολή στον υπουργό

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε απόγνωση βρίσκεται ο εμπορικός κόσμος της Κρήτης με την παράταση και αυστηροποίηση του lockdown να χαρακτηρίζεται ως το … τελειωτικό χτύπημα για τον κλάδο.

Μετά από δύο διαδοχικές επιστολές προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, οι εμπορικοί σύλλογοι της Κρήτης ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους επικαιροποιώντας το αίτημά τους για το άνοιγμα του λιανεμπορίου σύμφωνα με την επιδημιολογική εικόνα της κάθε περιοχής.

«Έχουμε στείλει διαδοχικές επιστολές για να ανοίξει η αγορά με υγειονομικά κριτήρια. Δεν πάει άλλο. Θα υπάρξουν λουκέτα που δεν τα είδαμε ακόμα και τα χρόνια της κρίσης», δήλωσε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου Γιώργος Πολιουδάκης. Σημείωσε μάλιστα πως το επιδημιολογικό φορτίο στην Κρήτη είναι πολύ χαμηλό και επιτρέπει το άνοιγμα του λιανεμπορίου, με συγκεκριμένους κανόνες και υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αναφερόμενος στην επαναλειτουργία του λιανεμπορίου και τις χειμερινές εκπτώσεις τόνισε πως «δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση για χειμερινές εκπτώσεις με κλειστή την αγορά. Το σωστό είναι να επαναλειτουργήσει το εμπόριο και από την πρώτη ημέρα να ξεκινήσουν οι εκπτώσεις χωρίς να μετράει ο χρόνος που έχει χαθεί».

Πηγή: creta24

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap