Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ελεύθερος ο 38χρονος που κατηγορήθηκε για ασέλγεια στα παιδιά του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έπειτα από καταγγελία που έγινε στην αστυνομία από την σύζυγο του 38χρονου για ασέλγεια στα παιδιά τους, ένα αγόρι 12 ετών και ένα κορίτσι 7 ετών, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Όπως αναφέρει το flashnews, o 38χρονος αφέθηκε ελεύθερος με την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ενώ από την πρώτη στιγμή αρνούταν τις κατηγορίες και χαρακτήριζε την συγκεκριμένη καταγγελία από την συζυγό του ως εκδίκηση προς αυτόν.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 38χρονου μετά την καταγγελία του συζύγου της με τον κατηγορούμενο να αρνείται τις κατηγορίες. Η σύζυγος του 38χρονου τον κατήγγειλε στις Αρχές κάνοντας λόγο για συστηματική ασέλγεια των δύο παιδιών που διήρκεσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ήδη τα παιδιά έχουν επισκεφτεί παιδοψυχολόγο προκειμένου να εξεταστούν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version