Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Εκκωφαντικός θόρυβος ξεσήκωσε δύο ολόκληρους νομούς!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί σε ολόκληρο σχεδόν το νομό Ηρακλείου αλλά και τμήμα του Λασιθίου, με αφορμή έναν εκκωφαντικό θόρυβο του οποίου η προέλευση δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί .

Όπως αναφέρει το cretalive, τα τηλεφωνήματα που έχει δεχτεί το τηλεφωνικό του κέντρο είναι δεκάδες, ενώ την ίδια στιγμή τα τηλέφωνα σε Αστυνομία και πυροσβεστική έχουν “πάρει φωτιά” χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς συνέβη.

Πολλές είναι οι αναφορές για “έκρηξη” ενώ είναι ενδεικτικό ότι ο θόρυβος έγινε αισθητός από το Αρκαλοχώρι και το Θραψανό, μέχρι το Οροπέδιο Λασιθίου.

Κάποιοι εικάζουν ότι προκλήθηκε από έκρηξη μετασχηματιστή της ΔΕΗ, άλλοι κάνουν λόγο για αεροπλάνο που έσπασε το φράγμα του ήχου, ενδεχόμενο που θεωρείται και το πιθανότερο, καθώς ένα λεπτό πριν ακουστεί ο θόρυβος εθεάθη στον Κρητικό ουρανό πολεμικό αεροσκάφος, προερχόμενο από ανατολικά .

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version