Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Διάσωση 77 μεταναστών μέσα σε βάρκα εν μέσω κακοκαιρίας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εν μέσω κακοκαιρίας 77 μετανάστες βρήκαν για μια ακόμη φορά καταφύγιο στη Γαύδο το μεσημέρι της Κυριακής.

Πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση παράνομης μεταφοράς μεταναστών προφανώς από τις ακτές της Λιβύης και έθεσε σε συναγερμό τις αρμόδιες αρχές της Γαύδου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό η εθνικότητα των μεταναστών ούτε εάν έχουν συλληφθεί οι διακινητές καθώς πρέπει πρώτα να γίνει η ταυτοποίησή τους.

Πάντως σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Λιμενικές αρχές με αφορμή την αύξηση των μεταναστευτικών ροών από την Λιβύη προς την Κρήτη, κάτι που παρατηρείται συστηματικά τα τελευταία Σαββατοκύριακα.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι τον τελευταίο μήνα περισσότεροι από 400 άνθρωποι μαζί με εκείνους που εντοπίστηκαν σήμερα, έκαναν το ταξίδι από τα παράλια της Λιβύης στην Κρήτη, βάζοντας το νησί στο “κάδρο” της διακίνησης μεταναστών.

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version