Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Τους απείλησε με όπλο ο γιος της σπιτονοικοκυράς και «κατασκήνωσαν» έξω από την αστυνομία! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πρωτοφανείς καταστάσεις εκτυλίσσονται από το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Μέγαρο της Αστυνομίας Χανίων…

Μια οικογένεια με δύο παιδάκια 5 και 8 χρονών, θύματα του ενοικιοστασίου, έχουν “κατασκηνώσει” με λιγοστά προσωπικά είδη (μαξιλάρι, κουβέρτα, ρούχα) και λίγα τρόφιμα στο παγκάκι έξω από την Αστυνομία και προτίθενται να περάσουν το βράδυ τους εκεί, καθώς όπως επισημαίνουν απελπισμένοι η αστυνομία δεν μπορεί να τους προστατέψει, από τον γιο της σπιτονοικοκυράς του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Συγκεκριμένα, o πατέρας, στρατιωτικός στο επάγγελμα, που ζει εδώ και καιρό ένα δράμα, το μεσημέρι της Τρίτης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και νοσηλεύτηκε για μια μέρα στο Νοσοκομείο. Παράλληλα ο γιος της σπιτονοικοκυράς του, όπως έχει καταθέσει σε μήνυση εναντίον του o πατέρας των δύο παιδιών, τον απείλησε με όπλο λέγοντας του ” αν δεν φύγεις από το σπίτι θα πάθουν κακό τα παιδιά σου”.

Πηγαίνοντας στο σπίτι της όμως στη Χαλέπα, η οικογένεια βρήκε κλειδωμένο στο πάρκινγκ το αυτοκίνητό της, το οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα στο ίδιο σημείο, και τότε κλήθηκε η αστυνομία να καταγράψει το συμβάν, όπως κι έγινε.

Διαβάστε περισσότερα στο zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version