Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ευχάριστη εξέλιξη: Αρνητικός στον κορονοϊό ο Άγγλος τουρίστας που ήρθε στα Χανιά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ευχάριστα νέα για τον Άγγλο τουρίστα ο οποίος έφτασε χθες στα Χανιά με βραδινή πτήση από το Δουβλίνο και εμφάνισε αρχικά υψηλό πυρετό.

Ο νεαρός τουρίστας, σύμφωνα με το kriti360, υποβλήθηκε σε θερμομέτρηση στο αεροδρόμιο Χανίων που έδειξε πυρετό, με τις αρχές να κρίνουν απαραίτητη την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις ως ύποπτο κρούσμα.

Ωστόσο εκεί στις θερμομετρήσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε πως ήταν απύρετος, με τις υγειονομικές αρχές όμως να τον υποβάλουν σε τεστ για κορονοϊό επιτρέποντάς του παράλληλα να πάει στο ξενοδοχείο του όπου θα έπρεπε να μείνει σε αυτοπεριορισμό  μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ.

Αυτά ανακοινώθηκαν πριν από λίγο και αποδείχθηκαν αρνητικά με τον νεαρό τουρίστα έτσι να μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις διακοπές του!

Διαβάστε επίσης: 

Κρήτη: Θετική στον κορονοϊό και η σύζυγος του 74χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version