Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Νίκος Καζαντζάκης»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» αναγκάστηκε να προσγειωθεί, λίγο μετά τις 8 το πρωί της Πέμπτης, ένα αεροσκάφος, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας ενός επιβάτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 70 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, ο οποίος – πιθανότατα – υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως είναι φυσικό, στο ΕΚΑΒ επικράτησε συναγερμός και ένα ασθενοφόρο μετέβη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, προκειμένου να μεταφέρει τον ηλικιωμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημερεύει.

Σημειώνεται ότι το αεροσκάφος εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο, το οποίο δεν περιελάμβανε την Κρήτη, όμως πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, λόγω του προβλήματος του επιβάτη.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version