Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: 55χρονος αντιμέτωπος με ληστές που απέσπασαν 3.000 Ευρώ και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με όχημα της μητέρας του θύματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση
2 Δεκεμβρίου 2025 - 15:15

Νέα Δεδομένα για Ληστεία: Αφαίρεση 3.000 Ευρώ στον Αποκόρωνα

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται σχετικά με υπόθεση ληστείας που έλαβε χώρα στον Αποκόρωνα. Θύμα της επίθεσης ήταν ένας 55χρονος άνδρας μέσα στην οικία του.

Ο παθών δήλωσε στις αρχές ότι επέστρεψε στο σπίτι του και βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο άγνωστους άνδρες. Οι εισβολείς ήδη ερευνούσαν τον χώρο.

 Απειλές και Ακινητοποίηση

Οι δράστες κρατούσαν μαχαίρι και ζήτησαν επίμονα δύο πράγματα. Αίτησαν τα μετρητά που είχε πρόχειρα. Επιπλέον, ζήτησαν τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου.

Ο 55χρονος ισχυρίστηκε ότι το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο. Εξήγησε ότι δεν είχε τίποτα να τους δώσει. Παρά τις απειλές, ο άνδρας δεν αποκάλυψε τους κωδικούς.

Η Φυγή με το Αγροτικό Όχημα

Οι δράστες, διαπιστώνοντας ότι δεν μπορούσαν να αποσπάσουν τους κωδικούς, ακινητοποίησαν τον άνδρα. Στη συνέχεια, τον μετέφεραν στο αγροτικό όχημα της μητέρας του.

Το όχημα χρησιμοποιήθηκε για τη φυγή. Πριν τραπούν σε φυγή, οι εισβολείς εντόπισαν και πήραν περίπου 3.000 ευρώ. Ο παθών ανέφερε ότι τα χρήματα αυτά ήταν κρυμμένα κάτω από το στρώμα του.

Πηγή:cretaone.gr

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ