Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

​Κρήτες επιχειρηματίες με χασούρα ακόμα και 10.000.000 ευρώ από την Thomas Cook!

Δημοσιεύτηκε

στις

thomas cook
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι πολλοί εκείνοι που έχασαν πολλά από το κανόνι της Thomas Cook, του βρετανικού κολοσσού στο χώρο του τουρισμού, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που υπέστησαν ανήκεστο βλάβη και χασούρα, που…δεν τη χωρά ο νους!

Ξενοδόχοι, προμηθευτές, έμποροι, εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, εταιρείες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διασυνδέονται έμμεσα με το παραγόμενο τουριστικό προϊόν, έχουν εισέλθει σε ένα “σπιράλ” αβεβαιότητας για το πόσο εκτεθειμένοι είναι στο ντόμινο της πτώχευσης!

Βεβαίως οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι ξενοδοχειακοί παράγοντες, για κάποιους εκ των οποίων η χασούρα αποτιμάται ως και τα 10.000.000 ευρώ και που κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει όλες τις παράμετρους της υπόθεσης! Το γεγονός πως για χρόνια αρκετοί και ιδιαίτερα γνωστοί τουριστικοί επιχειρηματίες είχαν ταυτίσει την πορεία τους με τις δραστηριότητες της “Thomas Cook” στην Κρήτη, είναι αρκετό για να κατανοήσει κάποιος πως για eκείνες τις επιχειρήσεις η ζημιά είναι τεράστια!

Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ώρες, και για τους πλέον εκτεθειμένους είναι πια θέμα ύπαρξης, είναι να διασωθεί το γερμανικό κομμάτι της “Thomas Cook” και που σε περίπτωση που επιτευχθεί θα μετριάσει το πλήγμα για τις κρητικές εταιρείες , αλλά και τους εκατοντάδες εργαζόμενους και τους αρκετούς άλλους που έμμεσα διασυνδέονται με τις δραστηριότητες της, ώστε τουλάχιστον να μπορέσει να αντέξει από το τσουνάμι των δραματικών εξελίξεων!

Μακάρι, διότι η Κρήτη αλλά και ο τόπος έχουν ανάγκη να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες στην ντόπια τουριστική αγορά, με παράδοση, ιστορία και σημαντικές τοπικές αναφορές!

Πηγή: cretalive

thomas cook
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap