Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Η πιο ωραία πιλότος του πλανήτη είναι… Κρητικιά! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχετε σκεφτεί ποτέ μήπως ο αέρας ή το νερό της Κρήτης έχει κάποιο στοιχείο μαγικό μέσα του; Διότι αν ίσχυε αυτό, θα μπορούσε να λυθεί και το μυστήριο για το πώς το νησί μας βγάζει τόσο πανέμορφες γυναίκες και σε τόσο μεγάλη ποσότητα. Έτσι όταν μάθαμε ότι υπάρχει μια πιλότος με εμφάνιση μοντέλου, ένα πράγμα μόνο σκεφτήκαμε: «Κρητικιά θα είναι σίγουρα.»

Και όντως έτσι είναι. Να σας συστήσουμε την Ηλιάνα Πετράκη, με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης. Μια κοπέλα που κάνει τους άντρες να αλληθωρίζουν και τις γυναίκες να χαίρονται που άλλη μία κοπέλα κατάφερε να σπάσει το άβατο των αντρικών επαγγελμάτων. Γιατί δεν βλέπουμε κάθε μέρα γυναίκα σε πιλοτήριο, έτσι δεν είναι;

Η Ηλιάνα Πετράκη σπουδάζει πιλότος στη Σλοβενία, όπως μας ενημερώνει από τον λογαριασμό της στο Instagram και έχει γεμίσει τους λογαριασμούς της στα social media με φωτογραφίες από την ώρα που κάνει πτήσεις πάνω από την Κρήτη, από την Λιουμπλιάνα και δεκάδες άλλους προορισμούς, με τα σχόλια των χρηστών για διαδέχονται το ένα το άλλο.

Αν θες την άποψή μας δεν είναι μόνο η πιο ωραία πιλότος της Ελλάδας απλά -αλλά ολόκληρου του πλανήτη!

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από την Κρητικιά πιλότο

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap