Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Χαμός και συνωστισμός στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» με νεύρα και αψιμαχίες | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στιςΗ αίθουσα αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» θύμιζε εικόνες… από παλιά, από την εποχή προ κορονοϊού, με ανθρώπους ο ένας πάνω στον άλλο. Τουλάχιστον, φορούσαν μάσκες…

Τις εικόνες συνωστισμού στο «Νίκος Καζαντζάκης» μετέφεραν αναγνώστες του neakriti, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρύψουν την ανησυχία τους. Κατήγγειλαν ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα ούτε και οι αποστάσεις. Κι ας είναι τα κρούσματα κάθε μέρα τριψήφια.

Δεδομένης της στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, η αναμονή στις αίθουσες του «Νίκος Καζαντζάκης» ήταν πολύωρη και ξεπέρασε, σύμφωνα με τους επιβάτες, τις δυο ώρες.

 

Νεύρα…

 

Οι καθυστερήσεις, ξεπερνούσαν τις τρεις ώρες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να… τεντωθούν τα νεύρα όλων και να υπάρξουν ακόμη και αψιμαχίες ανάμεσα σε υπαλλήλους του αεροδρομίου και υπαλλήλους αεροπορικών εταιριών.

Και αυτό γιατί, όπως σημειώνεται, ενώ γνώριζαν για τις καθυστερήσεις που θα υπήρχαν, έκλεισαν τον κόσμο στο αεροδρόμιο και δεν άνοιγαν τις αίθουσες για να «απλώσει» το πλήθος και να μην είναι ο ένας πάνω στον άλλο!

Την ίδια ταλαιπωρία υπέστη και η αποστολή του Παναθηναϊκού, που βρέθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» για να ταξιδέψει στην Αθήνα μετά το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap