Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν κάτω από αγνωστες συνθήκες, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με συνέπεια αυτό να ξεφύγει από την πορεία του και να προσκρούσει πάνω σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγα λεπτά μετά τις 7 το πρωί στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε δρόμο από Μοίρες για Τυμπάκι με δύο νεαρούς άνδρες που επέβαιναν σε ΙΧ.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με συνέπεια αυτό να ξεφύγει από την πορεία του και να προσκρούσει πάνω σε δέντρο.
Περαστικοί ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο ωστόσο άμεση ήταν και η επέμβαση της Πυροσβεστικής καθώς ο ένας από τους δύο, εγκλωβίστηκε στο όχημα έχοντας τραυματιστεί σοβαρά.
Ο δεύτερος, ένας 25χρονος, δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά σε αντίθεση με τον τον 23χρονο ο οποίος έχει μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: www.ekriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version