Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Στήνουν…πάρτι παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τη στιγμή που τα ειδικά περιοριστικά μέτρα παρατείνονται για το Ηράκλειο, σε μια προσπάθεια περιορισμού της διασποράς των κρουσμάτων κορωνοϊού, «εστίες» υπερμετάδοσης σοβούν σε υπαίθριες συναθροίσεις όπως τα πάρτι που διοργανώνονται τις τελευταίες εβδομάδες σε χώρους όπως η Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

Ομάδες δεκάδων νεαρών ατόμων, συγκεντρώνονται μετά τις 10 το βράδυ μετατρέποντας τους εξωτερικούς χώρους επιχειρήσεων σε μπαρ! Μεταφέροντας, μάλιστα, ηχητικά συστήματα, ακόμη και ψησταριές.

Τις εικόνες, που φαίνονται στο τέλος του αναλυτικού ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV – που ακολουθεί, κατέγραψε, το βράδυ της Παρασκευής, περαστικός, από ένα ακόμη ανάλογο πάρτι στη ΒΙ.ΠΕ., τα οποία κορυφώνονται με… κόντρες γρήγορων αυτοκινήτων.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version