Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: SOS από το «Χαμόγελο του Παιδιού»-800 παιδιά χρειάζονται άμεση βοήθεια

Δημοσιεύτηκε

στιςΤο «αποτύπωμα» της υγειονομικής κρίσης αφήνει βαριά σκιά στην κοινωνία. Τα στοιχεία από το «Χαμόγελο του Παιδιού» συγκλονίζουν για τις ανάγκες που υπάρχουν στην τοπική κοινωνία της Κρήτης.
Το γεγονός ότι εκατοντάδες οικογένειες με ανήλικα παιδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα επάρκειας φαγητού αποτελεί «γροθιά στο στομάχι» και οδηγεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» να απευθύνει έκκληση για τη στήριξη αυτών των παιδιών.
«Περισσότερα από 800 παιδιά στην Κρήτη χρειάζονται τη βοήθειά μας», τόνισε στην Αντιγόνη Ανδρεάκη η ψυχολόγος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Φωτεινή Παπαδάτου απευθύνοντας έκκληση σε δραματικούς τόνους για τη στήριξη των οικογενειών τους σε μία συγκυρία που οι ανάγκες συνεχώς αυξάνονται.
«Χωρίς καμία καθυστέρηση πρέπει να ανταποκριθούμε. Να κοινοποιήσουμε αυτή την ανάγκη. Ειδικά αυτές τις ημέρες πρέπει να κινητοποιηθούμε περισσότερο. Απαραίτητη προτεραιότητα είναι τα τρόφιμα», επεσήμανε η κ. Παπαδάτου.
Μάλιστα για τη μεταφορά τροφίμων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μετακινηθούν με τον «κωδικό 4» που αφορά στην «κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη».
Τα γραφεία του Χαμόγελου του Παιδιού βρίσκονται στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 136 στο Ηράκλειο, στην οδό Σμύρνης 30 στα Χανιά και στην οδό Σταμαθιουδάκη 59 στο Ρέθυμνο.
Πηγή: creta24.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση etem
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap