Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Σύλληψη 28χρονου επιβάτη πλοίου για διακίνηση ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προέβησαν, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας- Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, με τη συνδρομή του εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, οι Λιμενικοί που είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον 28χρονο, τον συνέλαβαν στη Νέα Χώρα Χανίων, λίγη ώρα μετά την αποβίβασή του από το πλοίο της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Σούδα.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε σε πλαστική σακούλα που μετέφερε, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, μικτού βάρους 858 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version