Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Πουλούσε χαλιά εν μέσω lockdown και το πλήρωσε ακριβά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συνεχίζουν να πέφτουν «βροχή» τα πρόστιμα στην Κρήτη, καθώς οι πολίτες παρά το lockdown μετακινούνται ασκόπως αλλά και χωρίς να … φορούν τη μάσκα τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 27 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας (όλα σε πεζούς) στα Χανιά 6 (όλα σε πεζούς), στο Ρέθυμνο 10 (όλα σε πεζούς) στο Λασίθι 8 (3 σε πεζούς και 5 σε επιβάτες Ι.Χ.) ενώ στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα για υπεράριθμους επιβάτες.
Πρόστιμα επιβλήθηκαν και για άσκοπες μετακινήσεις και πιο συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν 45 στο Ηράκλειο, στα Χανιά 6, στο Ρέθυμνο 1 και στον ΒΟΑΚ 11.
Μάλιστα, στα Χανιά εντοπίστηκε επιχειρηματίας, ο οποίος λειτουργούσε την επιχείρηση του κανονικά, πουλώντας … χαλιά. Στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.
Πηγή: creta24

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version