Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Νέα καταγγελία για τον ψευτογιατρό–Τι αποκαλύπτει θύμα του | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μία νέα μαρτυρία ενός 75χρονου αγρότη που υπέφερε από πόνους στον αυχένα και απευθύνθηκε στον 62χρονο doctor of sCience, φέρνει στο φως το live news. Έκανε 14 συνεδρίες μαζί του και έδωσε συνολικά 700 ευρώ στον… Μιχάλη τον Θεραπευτή.
«Αυτός συστηνόταν σε εμάς εδώ ο Μιχάλης ο θεραπευτής. Όλα αυτά που λέει είναι όλα ψέματα. Έκλεινε αυτός ραντεβού, ραντεβού. Ήταν τέσσερα, πέντε, έξι ραντεβού την ημέρα. Αυτοί είναι κάπου 720 οι πελάτες του στην Αθήνα, Βόλο που ξέρω ‘γω και που πήγαινε. Πάντως αυτό το νούμερο το άκουσα. Εμένα πριν ξεκινήσει η πρώτη μου, η πρώτη θεραπεία πώς να το πω, μου λέει 50 ευρώ. Ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα. Πήγα επτά φορές και ένα διάστημα μετά από τεσσάρων πέντε μηνών, ξαναπάω άλλες επτά φορές. 700 ευρώ. Δεν ντρέπομαι να το πω.»

Τον κουβέντιαζαν στο καφενείο

Ο 75χρονος είναι ξεκάθαρος ότι η 59χρονη σύζυγος του φερόμενου ως θεραπευτή έπαιζε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της εξέτασης.
«Εκεί σε ένα καφενείο, που συχνάζαμε και πίναμε ένα καφέ και πηγαίναμε στα θερμοκήπια, το έλεγε ο ένας, το έλεγε ο άλλος και λέω κι εγώ «ποιος είναι αυτός» και ξέρω εγώ… Ύστερα ένας βρέθηκε και μου είπε αν θέλεις να σου δώσω και το τηλέφωνο του. Λέει ότι αυτή η γυναίκα του δεν είχε καμία σχέση και γιατί την κατηγορούνε, ότι τα έκανε αυτός, ενώ συμβαίνει το αντίθετο.
Στην ουσία αυτή το δούλευε. Είχαν εκείνο το μηχάνημα είχε κάτι καλώδια, είχε κάτι βεντούζες και μου έβαζε στους ώμους, στο σβέρκο, στη μέση, στη σπονδυλική στήλη να πάει πάνω κάτω. Και μου έβαζε σ’ ένα ποτήρι νερό, μισό ποτήρι νερό κι άνοιγε εκεί πέρα ένα μπουκαλάκι, το έβλεπα μπροστά μου κι έσταζε τρεις σταγόνες, ξέρω ‘γω τι ήταν αυτό και μου λέει «πιες το». Και το έπινα και εγώ.»
Ο ηλικιωμένος αγρότης, μάλιστα, αναφέρει ότι ο Μιχάλης ο θεραπευτής, προσπάθησε να του πουλήσει σκευάσματα μέσω διαδικτύου, με την πρόφαση ότι θα του τα έβρισκε πιο οικονομικά.
«Μου λέει μην παίρνεις, ότι και να μου συμβεί, αντιβίωση. Μου λέει έχεις σφραγισμένο δόντι, έχεις απονεύρωση κάνει, ξέρω ‘γω, θα τα βγάλεις. Απλώς μου είχε γράψει μια φορά σε ένα χαρτί να παίρνω κάτι βιταμίνες, μου λέει «είναι ακριβά αυτά σε κάτι μπουκαλάκια μέσα που είναι γυάλινα». Μετά μου λέει «εάν θέλεις μέσω internet να τα παραγγείλω να τα φέρουν από την Αθήνα, θα τα πάρεις πολύ φθηνότερα» γιατί ήταν λέει, άλλο ήταν Αμερικάνικο, άλλο ήταν… δεν ξέρω… μέχρι και κυπριακό προϊόν μου βρήκε πως «μπορώ να σου προμηθεύσω». Αυτός πιθανόν να ‘βγαζε κι από εκεί λεφτά. «Παίρνω 700 ευρώ σύνταξη» του λέω, «δεν βγαίνουν τα λεφτά».

Είχε ασθενή με καρκίνο

Η μαρτυρία του 75χρονου σοκάρει, όταν αναφέρεται στον ξάδελφό του, ο οποίος έπασχε από καρκίνο και τρεις μήνες πριν πεθάνει, είχε πάει τρεις φορές στον θεραπευτή, με την ελπίδα να τον βοηθήσει.
«Έτυχε να έχω ένα πρωτοξάδελφο, ο οποίος έφυγε από την ζωή από καρκίνο και του έκανε δυο τρεις φορές ότι του έκανε, ξέρω ‘γω τι του ‘κανε… μετά αποφασίσανε να τον πάνε στην Γερμανία και εμένα μπροστά μου, μου λέει «τι τον πήγανε στην Γερμανία να τον ταλαιπωρούνε, να ξοδεύουν λεφτά. Αφού τον έχω κάνει καλά. Τον έχω καθαρίσει. Εγώ τον καθάρισα, δεν φοβάται ο άνθρωπος, δεν παθαίνει τίποτα, και σε τρεις μήνες, πέθανε.»
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να καλούν ανθρώπους οι οποίοι τα τελευταία χρόνια επισκέφθηκαν το ζευγάρι των φερόμενων θεραπευτών, συγκεντρώνοντας καταθέσεις και νέες μαρτυρίες.
Ο καταγγέλων, θύμα του ψευτογιατρού, μίλησε στο LIVE NEWS κι ανέφερε ότι επισκέφθηκε 14 φορές τον αυτοαποκαλούμενο «doctor of science».
«Ενώ λέει ότι δεν παίρνει λεφτά και το έκανε από την καλή του διάθεση, όταν του είπα ότι δεν έχω χρήματα, κι ενώ είχα δώσει 700 ευρώ γιατί δεν μου είπε να πάω;», διερωτήθηκε.
«Πιθανόν ένας που του ψάρευε πελάτες μου έδωσε το τηλέφωνό του σε ένα καφενείο», σημείωσε, ενώ ξεκαθάρισε ότι η γυναίκα του ήταν εκείνη που χειριζόταν το μηχάνημα.

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ